ord i vardagen 2

frustrerad, fundersam, orolig, nervös, besviken, stolt, nöjd, övertygad, fast besluten, ångerfylld, arg, irriterad, trött, förväntansfull och ledsen.

and by the way.. det har hänt igen.. fast den här gången trodde snubben att jag kom från kroatien haha.. måste vara min kära potatisnäsa o platta skalle som gör det...


förlorat syfte

Jag satt o läste mina gamla inlägg på min tidigare blogg som jag hade på lunarstorm o upptäckte att den här bloggen helt har förlorat sitt syfte. Jag har medvetet valt att inte skriva om vissa saker här på bloggen, men att bloggen helt skulle förlora sin själ, sitt syfte, var ju inte meningen. Jag gjorde bloggen för att jag behövde ha ngn stans att skriva ner saker som jag grubblar över eller saker som jag behöver få ur mig som jag INTE vill prata om. Det var mitt syfte med bloggen. Ju längre tiden gick har detta syfte omedvetet ändrats, för jag känner inte längre att jag kan skriva ner dessa saker(som jag inte vill prata om eller belysa utanför bloggen) på den här bloggen. Jag har nästan fler opublicerade inlägg på min dator än vad jag har publicerade på bloggen. Detta säger ngt. Jag måste hitta en ny plats som jag kan grubbla på. För grubbla behöver jag utan att behöva stå tillsvars för det.


badat mig yr

Första dagen på sommarlovet. Strålande sol. Strand med tillhörande premiärdopp i sjön(havet eller bräckt vatten eller vad det nu var). Ledig ledig ledig. Somna på stranden. Tidning. Sand mellan tårna. Doften av niveas solskyddsfaktor. Vacker miljö. Underbart sällskap.
Vad mer kan man någonsin vilja ha av första dagen på sitt sommarlov!

Hade filmkväll o gick en promenad med exkombon(som strålar mer än solen för tillfället) oxå.. kanonmysigt.  Visste inte att det var så fint i "the west forrest" faktiskt!

myyycket nöjd med min första dag som sommarlovare..


sommarlov 2008

Jaha ja.. då vart det sommarlov då:) har nog inte riktigt fattat det än tror jag. Hela årskurs 2 har genomförts och förhoppningsvis klarats av bra.(väntar fortfarande på en del tentaresultat). Idag gjorde vi vår sista tenta o därmed var terminen slut för vår del. Nu väntar några härliga dagar av ledighet, packning, avslutningsfest samt förberedelser inför hemfärden på fredag.

Idag efter tentan satte minelli o jag oss på en gräsplätt o drack vin o snackade om allt vad livet har att erbjuda. Kunde inte ha blivit en mer perfekt avslutning på dagen. Solen värmde alldeles lagom o jag var noga med att smörja in min redan rosa hud. Kära vänner..Sommaren är här nu. Den är faktiskt det! o det gäller att fånga den så att man kan känna att det varit sommar när hösten inträffar igen. För när man upplevt ngt är man redo att uppleva mer. Sommaren är här. Nu.

För tillfället sitter jag o sippar på den sista slurken av vinet på min "nästan-balkong"(har båda mina fönster på vid gavel så att det känns som om min lgh var en stor balkong) o känner att livet är bra. Jag drar en suck av lättnad för att jag inte känner mig vankelmodig över att åka till västkusten längre. Jag är redo. Jag är redo att vara borta från mitt hem en längre tid nu o jag är redo att börja sommaren på riktigt. Det är en bra dag idag o jag ska fortsätta att njuta av den några timmar till.

P.S idag har jag hört två bra saker o som ni vet by now gillar jag såna saker skarpt.. därför läggs de på minnet:

◊ never let your sparkle fade
◊ a packleader never says "let's go", he/she just walks away


RSS 2.0