jennifertid lixom

ÅÅ.. guuu vad skönt det känns nu!.. tentan är gjord och jag har städat, tvättat o vikt kläderna, diskat, sängen är nybäddad och jag har dushat och rakat benen och plockat ögonbrynen... allt sånt där som man inte hinner när det är mycket att göra. Allt är RENT och JAG är ren haha...
o jag har inte haft något planerat den här eftermiddagenheller så jag har bara göttat mig över att vara ledig, lyssnat på musik, tänt ljus, sett på film och ätit glass. Jennifertid lixom. Det är helt outstanding när man efter en helt obegripligt stressig period kommer ner i varv igen... man får lixom som ett lyckorus i kroppen o allt känns bra igen. Tänk va lite som krävs för att man ska komma på fötter igen. Visst alla behöver ju olika lång tid på sig att komma ner i varv, men när det väl sker så är det sååå skönt.

Den här dagen kommer jag att leva på länge!

knäck nöten

Hej!

Jag räknade ut igår att innan sommaren(om 11veckor ca) kommer jag att ha gjort sju tentor och fem duggor! OM man inte kuggar ngn tenta o får en omtenta på detta då förstås. Visst kurserna är kanske inte sååå stora, men det är mycket som ska in i hjärnan på kort tid.Intensivt. Har en av tentorna imorn... visceral anatomi... och sen har jag en omtenta på tis..nervsystemets anatomi. Gjorde inte den tentan vid det tillfället för jag hade varit hemma i std och inte fått pluggat tillräckligt. Vet inte om jag pluggat tillräckligt nu heller iofs.. men vi får väl se. 
En dugga är som.. ja vad ska man säga.. man får massa uppgifter som man ska göra och så har man ett seminarie om det sen då man ska redogöra för vad man kommit fram till.
Har inte känt mig sådär jättestressad... men jag tror att min kropp har varit det. För jag har haft jättesvårt att sova dom senaste nätterna. Somnade inte förrän halv fyra här om dagen. Mindre kul när man ska upp halv sju.
Måste få göra lite yoga snart så jag kan bli lite mer medveten om hur jag mår haha.

När man ligger där o inte kan sova på nätterna så hinner man ju fundera väldigt mycke på saker o ting.. men jag har ännu inte lyckats knäcka nöten varför man vill ha killarna som inte är bra för en. Jag menar, om nu vårkänslorna flödar hos människor så borde ju instinkten vara att leta upp en livspartner. Men istället väljer många farliga killar som dom vet kommer att göra dom illa. Varför det? när man vet svart på vitt att den där killen är oärlig, en riktig player o självisk, så är väl det mest logiska att inte vilja träffa den där karl'n mer...eller? men inte då... då blir dom mer taggade o vill träffa killen ännu mer. Knäppt.
Kan det vara så att man vill vara den han väljer framför alla dom andra? som en slags bekräftelse... eller är det att man i själva verket väljer en sån kille för att man är rädd för att gå in i ett förhållande?, för med en sån kille "vet" man ju att det inte blir ett förhållande. Eller är det så enkelt att dessa människor styrs av en instinkt att vilja bli beskyddade. Farliga killar kan ju vara bättre på att beskydda än snälla lugna killar(inget man vet..självklart).. kanske..
Ja om det är ngn som har ett svar så berätta gärna för mig så jag slipper grubbla mer över det.

annars har det inte hänt så mycke.. solen lyser även denna morgon o jag längtar fortfarande efter att få sitta ute.. 
ha en bra dag! ta vara på varje stund


vi måste ta vara på våra liv

ÅÅÅH! har precis suttit och skrivit ett låååångt inlägg som jag blev helt nöjd med.. o vad händer.. jo jag råkar ta bort alltihop! hua.. ska göra ett nytt försök nu iaf. skam den som ger sig.

Jag har nyss varit på bio med två par.. hur singel känner man sig inte när man sitter där i mitten med dessa par på varje sida! jo man känner sig alldeles fööör singel, så från och med nu så har jag en egen hemlig låtsasvän som jag ska ta med mig på bio nästa gång detta händer. Han heter Sverker och är kanonsnygg o bra på alla sätt. Miljontals barn kan väl inte ha fel när det gäller fördelar med att ha en låtsaskompis haha!

Hur som helst så var vi och såg den nya Beck, den svaga länken o den var bra! har inte blivit besviken på en Beckfilm hittills. Gunvald rocks! Men jag blev faktiskt lite skraj, för den handlade om tjejer som blir våldtagna längs den blåa linjen(tunnelbanan alltså) som jag åker nästan varje dag. Dom visade t.o.m klipp från Kista där jag går av.. men tjejerna gick åt andra hållet än vad jag brukar göra så jag försöker intala mig att det är bättre att gå åt mitt håll.. och så e det ju bara film oxå... eller?
Det fick mig att tänka på alla dom gånger som jag gick hem från krogen, onykter, när jag bodde hos tanten. Visst det var inte långa biten, men jag gick ju från Dramaten(ungefär) till odenplan vilket tar ca 15-20min i den takt jag gick hem. Det är tillräckligt långt för att ngn ska kunna överfalla en. HUA! Jag är ju fullt medveten om att man ALDRIG ska gå hem själv men på något sätt så blev jag orädd och dumdristig.. o fr.a puckad efter ett tag. Det var lixom inte en sån stor grej efter ett tag. Men nu har jag lärt mig en läxa och jag hoppas att jag lärt mig den för livet! jag kommer aldrig mer att gå hem efter krogen ensam och jag kommer att vilja ha sällskap hem när jag åker tunnelbana av ngn kompis när vi varit ute nästa gång. En självklarhet som lätt glöms bort. Det är faktiskt inte sååå svårt att göra upp innan man går  ut att ngn sover hos en o att man åker hem tillsammans för säkerhetens skull.

annars har jag bara pluggat idag.. o tittat ut genom fönstret på det underbara vädret o längtat efter solfika. Jag satt dock en liten stund i det öppna fönstret och solade:) solen värmde så skönt men jag satt för kort stund för att jag skulle hinna få ngn färg. Tänkte bjuda upp Liza ngn dag(när hon blivit frisk), om det är fint väder, så vi kan sola o ta en cider här i fönstret:) kan ju vara mysigt eftersom fönstret är såå stort o går att öppna så det nästan känns att man e på en balkong:) Man får ta det man haver hehe... närmare solfika kan man inte komma!!

vi måste ta vara på våra liv!

mitt allra första inlägg

Jippi jag tror jag har lyckats fixa en blogg nu!! men det kräv nog en del ändringar innan jag är nöjd. Men det här får duga tills vidare. Nu har jag kommit en bit på väg iaf.

välkommen till mig o my coffeetime!


RSS 2.0