helt plötsligt dök valborg upp

Men helt plötsligt.. bara sådär.. dök valborg upp! har ju suttit o stirrat på reklampelare hur många gånger som helst, på tunnerbanan påväg till skolan, där det står om ungdomar som festar alldeles för mycke på just denna dag.. t.o.m pratat om valborg. Men helt utan att reflektera över att det var sååå snart. Dagen dök upp helt från tomma intet... knäppt haha. Hade man haft liiite framförhållning så kanske man kunnat gjort ngt kul med kompisar. Men nu får det bli att plugga en liten stund o sen se på film... eller kanske läsa min nyinköpta bok... får se.
I Strömstad är det tradition att roddgymnasiets elever ror med fackeltåg på sjön.. under tystnad. SÅÅÅ fint att se på när det är mörkt o det enda man hör är roddbåtarnas framfart. Sedan tänder dom eld på en liten ö mitt i sjön så det blir som en stor eld som brinner ur sjön, jättefint. I år verkar dom få fint väder oxå.. kul, eftersom det ösregnat några år o folk har fått stå o titta med paraply.

Lite spänd är jag allt inför imorn.. inte för att det är första maj o alla tomsingar ska ut o demonstrera, utan för att jag alltid brukar bli lite spänd inför möten med nya människor, o imorn ska jag träffa en ny människa. Alltid kul o träffa nytt folk dock :D

Traditionellt Valborgsfirande
trevlig valborg allihop!!!!

Tje på skiten

Pust, suck, gnäll, gnäll.. så kuul känner jag mig just nu. Jag är tje på skiten. Jag är TRÖTT. Jag har inte alls ngn lust att lära mig saker o jag har ingen motivation att sätta mig INOMHUS när solen skiner. Jag har ingen lust mer! det får vara nog nu. Har tappat all lust o all ork att plugga.. jag är rastlös o vill ut o göööra nåt. Jag vill sitta ute i solen med Snälla kompisar o dricka cider o viiin o jag vill vara liiitttteee ledig! jag vill inte ha en massa måsten just idag o jag vill inte reda i massa problem o jag VILL INTE meeer. Jag har fyyyra år till som jag har massa måsten.. hoppas att suget efter att lära sig skiten kommer tillbaka.. annars kan det bli fyra riktigt tuffa år!!! Jag vill att yrvädret ska komma hit så vi kan göra massa spontana saker.. o jag VILL åka hem o medverka på I's konfirmation, lilltjejens dop o mormor & morfars guldbröllopsdag! det är ju saker som bara händer en gång i livet o så missar jag det!! för att jag har en massa måsten! en massa saker att göra som jag inte alls har ngn lust att göra. Blä. Jag skulle vilja ha liiite pengar NÅN gång så jag kan köpa ett litet nytt plagg inför våren o sommaren. Jag vill kunna köpa en tvjävel snart... o det där träningskortet som jag aldrig kan köpa o alltid hoppas på. Jag vill oxå kunna åka en sista minuten till sommaren. Jag vill inte behöva spara alla pengar jag kan i sommar o jobba ihjäl mig så att jag kan klara mig nästa termin.. o börja terminen med att vara helt slut. Jag är trött på att vara trött! Jag vill inte se mina kompisar bränna ut sig o bli helt förstörda i kroppen. Jag vill inte att mina kompisar ska förändras för att de helt enkelt inte orkar vara sig själva. Jag vill inte att klasskompisarna ska behöva hoppa av sin utbildning o ge upp sin dröm för att de helt enkelt inte orkar! Hittills har sju personer slutat utbildningen.

Jag VILL INTE mer.. jag vill göra ngt annat än att trycka in info i hjärnan. Jag vill inte vara trött hela tiden. Jag vill att det ska vara liiite roligt emellanåt. Lite inspirerande o liiite peppande. Så att det känns som att man gör det här för att man vill o inte för att man måste klara tentan.. o att det känns som att man kommer ngn vart o att informationen kan stanna kvar i hjärnan liiite längre än till 2 min efter tentan. Jag vill lära mig saker som jag känner har med kiropraktiken att göra o inte hur snoppens olika lager ligger. (det vi läser har ju självklart med yrket att göra på olika sätt.. men det är svårt att relatera det till yrket ibland). Jag vill kunna känna att jag har ett liv utanför skolan o att det finns annat att göra ibland. Jag veeet att jag valt en utbildning som är tuff o jag veeet att jag bara får "suck it up" o fortsätta. Men inte just nu.. just nu så e det väääldigt omotiverat att rabbla kroppens olika lager, o när jag sitter här i gnäller så försvinner massa tid som jag avsatt till plugg, vilket innebär att för varje minuts gnäll minskar chansen att klara tentajäveln. O det blir fler måsten.

Idag är jag som ni märker ordentligt gnällig o trött, men det är ju bättre att vara gnällig här på bloggen än i verkligheten så folk drabbas av det hehe...

(jag har det egentligen ganska bra o självklart är jag jättetacksam att jag kan utbilda mig till det jag drömt om o det är roligt oxå.. men det är lite mycke ibland bara) 

image29
Måttligt road...

Olika liv

Det är helt sanslöst egentligen.. hur olika liv man har.. jag har ju tex precis flyttat till sthlm o fått min första lgh, en etta på 25 kvm, precis lärt mig göra köttbullar, betala räkningar, skaffat ICA-kort, börjat min utbildning(eller ja.. första året e ju snart gjort). Jag har precis börjat känna mig redo för ett vuxenliv o allt det för med sig. Jag har precis börjat känna mig redo för ett nytt seriöst förhållande(eller ja.. e väl på gränsen till desperat snart haha). Jag har påbörjat ett kapitel i livet som innebär att det riktiga "vuxenlivet" får vänta iaf minst fem år till. Jag har ingen egen bil(vilket jag tycker ger vuxenpoäng om man har) o jag tycker fortfarande det är askul att gå ut på krogen o ha en riktig fylla. 

Samtidigt som jag lever mitt liv.. så lever jämngamla personer ett heeelt annat liv. Väldigt många har skaffat barn.. en väntar tom sitt fjärde barn! vilket iofs är ganska extremt för att vara 23 år. Väldigt många har hus, bil, egen lgh el har en fast tjänst på ngt jobb o ett förhållande sedan många år tillbaka. Dessa personer känner sig lika tillfreds med livet som jag känner för mitt.. men jag undrar bara vad det va som hände? hur blev vi så olika?  vad för faktorer gör att man väljer så olika saker i livet. För jag har aldrig sett mig själv som en "karriärmänniska" som väljer bort ett sånt liv.. Men jag har haft en dröm om att få jobba som kiropraktor o jag är påväg att kunna uppfylla den drömmen. Dessa människor har ju oxå drömmar o lever ut dom i sina liv. Dom har ju tex fått en(el flera) skatt som är den dyrbaraste i livet. Iofs så har ju jag oxå en dröm att få en sån skatt i framtiden. Men vad var det som gjorde att vi valde så olika. Är det slumpen? är jag en karriärmänniska innerst inne utan att veta om det.. eller vill jag bara ha en extra ekonomisk trygghet i livet? fast näe.. jag känner ju att jag vill ha ett stimulerande jobb.. jag vill ha ett liv där jag kan få syssla med ngt som jag tycker är roligt o brinner för SAMTIDIGT som jag vill ha en egen familj.
hm.. jag tycker inte att det ena behöver utesluta det andra.. det får väl bara ta lite längre tid för min del då. hehe.
då va det löst haha.. ni ser, man kan lösa många problem genom att grubbla!!tsss...

nu ska jag packa ner grejerna inför föreläsningen imorn o lägga upp min matlåda.. dom egengjorda köttbullarna!
puss o kram

spinning...!...

Ojojoj.. första träningspasset på lite mer än ett år hahahaha.. blodröd i ansiktet, helt totalt skakis i musklerna, ont i lungorna(typ) och genomsvettig.. efter ett helt vanligt spinningpass. Hujedamig! Det känns i varenda lite cell i kroppen att det var alldeles för längesen jag tränade. Men guuu så skönt det var.. jag orkade inte hänga med som dom andra riktigt men jag tyckte jag kämpade på bra iaf hehe.. jag hade inte så stora förväntningar på min kropp så.. jag är nöjd så nöjd. Hade helt glömt bort hur skönt det är efteråt. Vill träna mer!! vill bli så här svettig mer.
Tack Liza för att jag fick följa med!!
Efter sommaren så jäklar ska jag börja träna.. då SKA jag få köpt det där jäklans träningskortet som jag aldrig kan köpa. Får nog bli beach 2015 för min del hahaha.. men jag kan ju börja bygga upp det lite genom att börja powerwalk'a massor o så.. skulle kanske haft mig ett par stavar att gå med.. hm.. tåls att tänka på.

Hur som helst så flyter livet på i normal takt och jag kan se sommaren komma närmare och närmare.. ska bli skönt att vistas på hemmaplan under en längre tid så man hinner träffa alla man vill lite mer. Fast jag tror alldeles säkert att jag kommer att sakna min lilla lya här i sthlm. Kommer nog att behöva göra några turer hit oxå.. Lgh kan ju inte stå här o bli helt dammig under sommaren. Nopp går inte..

nu ska jag nog försöka på mig på att fixa filmfan som bara bråkar med mig.. jag tänker vinna den fighten utan att bli upprörd.. det ska funka o jag ska få till det med textning oxå för den delen. Så d så!!

byebye..

JAG VILL!

JAG VIIIIIIIIILLLLLLL!!!!!!


image26


image27


förklaring

Jag känner att jag nog måste skriva en förklaring till vissa inlägg här på bloggen...

Det jag skriver i min blogg är helt och hållet som jag känner, upplever och uppfattar saker just vid det tillfället. Jag pekar inte ut ngn speciell när jag skriver om saker jag är besviken eller trött på, utan jag skriver om saker i allmänhet... och är det så att det är ngn som känner sig träffad av mina inlägg, så är det ju den personens egna samvete som talar. Eller att den personen vet att den gjort eller tänkt på liknande sätt som jag skrivit. Men det är ju inget jag vet o inget jag kan påverka... men återigen, jag pekar inte ut ngn. Om inläggen upprört ngn så får jag be så hemskt mycke om ursäkt o hoppas att den personen kan komma till mig o säga det eller skriva en kommentar till bloggen..(vilket går att göra nedanför texten,under "kommentarer"...) så jag kan förklara mig eller så. Inte för att man egentligen ska behöva förklara sina känslor men. Det man känner och upplever är saker man inte kan påverka själv. Det man känner, känner man.. och ibland är det inte lönt att tala om såna saker öppet.. ngn stans har man ju rätt att göra av sina tankar och när jag inte vill eller kan prata med människor om vissa saker så är det lättare att skriva om dom.

Jag har min blogg HELT för min egen skull.. inte för att det är ett försök att kommunicera med folk.. jag har min blogg för att jag har ett behov att att skriva av mig det jag känner, eftersom jag inte alltid har så lätt att prata med människor. Jag har min blogg för att jag vill kunna läsa det jag skrivit o minnas dom stunderna jag kände si o så.. detta är MITT sätt att försöka leva i nuet o ta vara på livet. Att vara NÄRVARANDE så att livet inte bara försvinner utan att man kommer ihåg vad man gjort. Detta är min blogg o jag har den bara för min skull. Det är mina tankar o mina känslor o jag är hemskt ledsen om dessa tankar upprör.. men det är så det är. Konfrontera mig då så jag vet att de gör det.

tack!

inpackad i "liksäck"

Idag har jag varit på Spa!!!! o my goood så skönt det var... fick en lerinpackning, ansiktsbehandling och massage/insmorning med olja. Tjejen som jag hade var jätteduktig o hon var precis sådär som jag tycker att spa-personer ska vara. Pratade lågmält o långsamt och förklarade saker tydligt hehe. 

Det började med att hon strök på den varma leran på hela kroppen, både fram o baksida, och sen lindade hon in mig i plast och sen ngn grej som såg ut som mjuk folie, som höll värmen. När jag låg där kunde jag inte låta bli att tänka på att det nog är såhär det känns när dom packar in lik i liksäckar.. hemska tanke. Jaja.. kunde inte låta bli. Undertiden jag låg där i min "liksäck" fick jag ansiktsbehandlingen och den innebar rengöring, massage, o lermask och sen lite massage igen innan hon smörjde in ansiktet med en mjukgörande kräm. 
När det var färdigt fick man ligga en stund för sig själv o götta sig tills det var dags att dusha bort leran. Ojoj det var lera i hela dushen innan jag var färdig därinne! Haha... hur som helst så avslutades behandlingen med en helkroppsmassage/insmorning.. sååå skönt!! Nu luktar jag lavendel:)
Det var heelt fantastiskt och jag låg där o tänkte på att alla borde få göra det här.. det borde ingå som ngn slags sjukförsäkring i arbetet eller för studenter. Alla slags arbeten eller studier är ju mer eller mindre slitsamma för kroppen o tänk va mycke friskare vi hade varit om alla kunde få gå på sånt här regelbundet. Alla som velat förstås.. inte alla tycker det är skönt med sånt här ju..

Det var verkligen en total recovery och helt underbart... o det bästa av allt är att det inte kostade en krona!! helt gratis. Tack Alex för att du fixade detta åt oss...

mysigt med regn

Va mysigt det är när det regnar tycker jag. Det har en positiv klang i min hjärna, jag tycker verkligen att det är mysigt. När man sitter inne med sin kopp kaffe och tittar ut genom fönstret där allt är så blött. Ljudet av renget som knapprar på förnsterrutan har ett visst lugn med sig. Man kommer ner i varv. När min syster o jag var små tillbringade vi somrarna i vår sommarstuga Bäckeviken. Bäckeviken är ett litet hus utan vare sig elektricitet, riktig toalett eller rinnande vatten.. Det är ett litet hus som ligger i änden av en liten grusväg, alldeles vid havet, utan grannar o utan trafik. De enda ljuden som finns där är ljuden av träden som rör sig och ljudet av havet o fåglar. Ibland åker det förbi ngn båt. Lugnet råder där och det är en plats helt utan stress. Här tillbringade min syster och jag somrarna o självklart var det inte sol varje dag, utan även regn. Dom dagarna brukade vi sitta på altanen och göra stearinbilder eller spela spel. Då lät det sådär.. regnet som knapprar på fönstren, o på Bäckevikens altan är det plåttak så det lät extra högt. Lukten av stearin o ljudet av regn får mig fortfarande att komma ner i varv.

ett litet mysigt minne tycker jag...

bubblan rocks!!

Pust.. jag undrar vad det beror på.. det förföljer mig. Skitsnacket. Jag är så trött på att folk pratar bakom ryggen på varandra hela tiden. Liksom göttar sig över människors brister och fel. Om inte alla människor följer samma mönster eller är lika smarta som "normen" så gör sig folk lustiga över den personen. Jag VILL INTE VARA MED på det. Men om man inte följer med i dessa svängar faller man snabbt bort.. eller slutar synas. Överallt finns det.. o jag undrar varför det hela tiden finns runt mig. Nu låter det kanske som att jag är guu's bästa barn o aldrig fäller en sarkastisk kommentar.. men så är det naturligtvis inte. Jag har ju oxå lagt kommentarer om ngn gör nåt knäppt. Men det jag menar är det systematiska skitsnacket. Som alla förnekar att dom gör och försvarar aggressivt med att  "det inte är skitsnack" utan snarare kommentarer om personerna. Jag blir så trött. Jag vill leva i min lilla bubbla där alla är snälla mot varandra och kan acceptera varandra som dom ÄR. Även om en person är lite mindre "bright" eller har konstiga saker för sig. Jag försöööker iaf sträva efter att behandla människor på samma sätt. Även om det inte alltid lyckas. Men jag försöker. Jag VILL. Jag tänker inte genast dåliga tankar när jag möter en person.. utan försöker se dom bra sakerna. Det låter präktigt jag vet.. men eftersom jag inte vill ha all denna skit runt mig så är det ett sätt att förneka att det finns.. jag tänker inte så o jag behöver inte bry mig om vad andra tänker när dom möter samma person. Då blir det genast lättare att leva i den lilla bubblan.
Visst får man prata om varandra.. men då kan man prata om det som personen gör BRA istället för "vet du vad hon sa idag" eller "guuu va han e äcklig"... o om man nu tänker dåliga tankar om en person eller tycker illa om ngn(för det är ju naturligt att inte tycka om alla i världen) så kan man hålla det för sig själv.

Jag har påverkats av detta skitsnack och jag gillar inte mig själv när jag märker att jag säger såna saker utan att tänka mig för. Det är inte JAG och det är absolut INTE det jag står för. Vilket innebär att jag faktiskt inte kan stå för vem jag är i vissa avseenden. O alla säger jämt "men säg nånting då när andra pratar illa om folk" o ja.. det borde jag kanske göra oftare.. men då hade det ju inneburit att jag behövt säga så heela tiden.. överallt.. o då blir man den där "negativa" "gnälliga" "präktiga" människan som ingen orkar ha runt sig till slut. Visst det är ingen anledninga att inte säga emot. Men tillslut är det lättare att bara vara tyst o försöka prata om något annat. O tänka en bra tanke om den personen dom pratar om o hoppas att det på ngt sätt hjälper. Hur nu det skulle hjälpa.. kanske bara hjälper en själv med sitt dåliga samvete.

Jag tror stenhårt på att saker man gör mot andra människor kommer tillbaka till en i livet på något sätt i någon form. Beter man sig som en skit mot någon så tror jag att man får skit någon annan gång i livet. Se bara på R. som behandlat så många människor illa... som sedan fick cancer i lymfkörtlarna. Jag säger inte att man får skylla sig själv för sjukdomar man får.. absolut INTE! men på ngt sätt kommer det tillbaka o han är bara ett tydligt exempel. Kanske är även det här ett sätt att få leva i min bubbla. Att veta att dom som är taskiga får tillbaka det på ngt sätt.

Har det med mognad att göra? förföljer det mig för att jag bara har haft unga människor runt mig? man kan ju alltid hoppas att det är något som växer bort med tiden hos människor när dom går igenom sin soulsearching i livet. Men om det bara hade haft med mognad att göra så borde det väl inte finnas vuxenmobbning på arbetsplatser t.e.x.. eller? innebär det isåfall att dessa människor inte mognat än?

Ja hur som helst så tycker jag inte om skitsnack! bubblan rocks!!

vår i Vasaparken

ÅÅÅÅÅ.. gissa vad jag har gjort idag? jag har legat i en park hela dagen o solat o pluggat. Det måste nog vara det bästa med att plugga.. man kan ta med sig grejerna ut oftast.. ibland funkar det ju inte men.. idag funkade det. Jag var i Vasaparken o hade med mig filt o termos med kaffe(haha tantvarming jag vet) o frukt. Låg o tittade på folk samtidigt som jag rabblade muskler o nerver. Barn sprang runt i klänningar o shorts o folk satt o drack öl i plastmuggar samtidigt som dom solade o sparkade fotboll. Solbrillor prydde varenda fejs o det var så vaaarmt. Riktigt somrigt faktiskt. Det var dock vääldigt mycke par som låg o gosade o jag tänkte bittert att "den där karln nog luktar svett o är alldeles klibbig" och "skönt att vara ensam här i parken så jag slipper en klibbig karl"... som om jag menade det. Men det var faktiskt helt underbart att ha en dag i parken, trots att jag inte hade sällskap. Så jag är väldigt nöjd... Såg några kändisar oxå måste tilläggas o ett riktigt snyggt ansikte på en riktigt snygg kropp.

Jag fick t.o.m färg idag:) inte röd som jag brukar bli utan lite mörkare beige haha.. o mer fräknig förstås. väldigt kul.. kände mig blekast i stan när jag låg där o tittade på alla välstekta människor. Får nog ta o inhandla den där brun utan sol krämen snart tänkte jag.

En helt underbar söndag så här i april...  

påsk 2007=outstanding

Okej nu har jag inte bloggat på några dagar och jag har faktiskt saknat det. Även om jag bara haft min lilla blogg ca tre veckor och inte skrivit så mycket. Men man vänjer sig snabbt och det är väldigt bra terapi hehe. O när man är sådär jättesugen på att skriva men måste vänta så vill man ännu mer ju.

image19
redo för utgång

Vi hade en helt otroligt bra helg under påsken. Jag är mållös. Allt klaffade så bra o blev så roligt. Hanna kom upp på tors kväll o det är alltid lika kul när yrvädret kommer o hälsar på.. man kommer till liv pånytt känns det som. För den tjejen har en sån utstrålning och energi som smittar av sig.
Fredag vaknade vi ganska tidigt av solen som värmde genom fönstret o under dagen så gick vi i gallerian med Liza o fikade o hade det allmänt trevligt. O när vi satt där på cafeet så insåg jag plötsligt hur olika dessa tjejer faktiskt är. Jag som tidigare tyckt dom var sååå lika. Men bredvid varandra kunde jag bara se olikheter. Konstigt. Alla inhandlade iaf nya kreationer inför kvällen. Yrvädret handlade jääättteeesnygga porrskor;) nej då.. inga porrskor, men dom var högklackade med röda grejer på o vi skrattade lite när hon köpte dom o sa att dom skulle minsann hjälpa hennes mamma att få barnbarn. L handlade två nya partytoppar och jag handlade de efterlängtade leggingsen och en klänning till det. Nöjda och glada traskade vi tillbaka till lgh och fixade yrvädrets hår och lagade tacos. Tände ljus och la vinet på kylning. L kom upp o hade med sig en baginbox med vin och vi åt o drack o hade jättekul. Lite senare på kvällen drog vi glada i hågen in till stan, närmare bestämt till "Snaps", ett ställe som ingen av oss varit på tidigare så vi hade inga direkta föhoppningar utan resonerade så att vi ju faktiskt kunde gå vidare om vi inte gillade det. Men det slutade med att yrvädret träffade en snygging samt blev kallad vacker, fräshing och snygg o allt möjligt fint. Jag fick ragg el rättare sagt det var en lång, mörkhårig, blåögd kille som kom fram till MIG:) hehe.. o L som har pojkvän hittade lite danskompisar som hon tyckte var coola o hade kul med. Kvällen var helt galen o vi hade så kuul!
När det var dags för stängning kl 03 hade vi inte ens börjat tröttna men vi bestämde oss ändå för att nöja oss för kvällen o åkte hem. Sen var det nattamat för hela slanten hemma hos mig. Eller ja, jag åt nattamat för hela slanten.

Nästa dag vaknade vi återigen tidigt av solens varma strålar och åkte till stan för att fika. L hängde på. När vi väl kom dit var vi så trötta att vi bara blev sittandes på coffehouse by george o tittade på folk. Men det är mysigt det oxå tänkte vi. På kvällen hyrde jag o yrvädret film(vilket visade sig vara en bra film t.o.m) o tog det lugnt. L åkte till sin hometown. Söndag var våran fikardag o vi satt o fikade i timmar o pratade som bara vi kan. Helt underbart!!! sen var det dags att släppa av yrvädret vid bussen för hemfärd.. vilket är lika trist varje gång. Men denna gång sa vi hej då med ett leende på läpparna för vi hade ju haft en sån otrolig helg! den lever vi på länge sa vi.


       
 

Sen då.. när Hanna åkt hem råkade jag givetvis ut för nån konstig halssjuka.. jäkla räka tänkte jag! Trodde bestämt att det var halsfluss men efter att doktorn rafsat runt lite i halsen konstaterades att det Inte var halsfluss.. men oj va sjuk jag blev.. halsen var tjock som valrossarnas späck och jag hade hög feber och kunde inte äta. Jag sov i ett helt dygn i sträck. Hua! men nu har jag tillfrisknat och har bara några konstiga knölar kvar på halsen.. o lite ont i halsen förstås, men det går ju att leva med hehe.

Så nu e det baaara plugg som gäller igen. Snacka om att komma tillbaka till verkligeheten efter en sån helg o vecka. Men men. Praktisk tenta på onsdag nästa vecka så man läär ju börja plugga. Klämde lite på klassens största kille idag.. *helt fascinerad* konstigt att människokroppen kan ha sååna variationer! 2.06 är han och har jobbat på gym i stort sett hela sitt vuxna liv.. så då kan ni ju tänka er hur jag måste sätt ut med mina 1.60 när jag undersökte dessa enorma armar.  hehe men jag lyckades iaf få fram det jag var ute efter så det var ju bra.
Måste bara få berömma vädret innan jag slutar. Helt fantastiskt väder den här perioden! det har varit sol o varmt (med några dagars undantag) väldigt länge nu!! mycket bra väderguden! eller vem det nu är som fixar vädret.. är det vi med våran tokbilkörning?! hehe jag är väldigt tillfreds med vädret för tillfället iaf.

simma lugnt!

the time of our lives

ÅÅÅ när jag tittade ut förut så kom jag att tänka på min o Hannas resa som vi gjorde vid den här tiden på året, förra året!! guuu så härligt det var! här är några favoritbilder därifrån!! enjoy!!

       
Los Angeles, Hollywood


      
 New York

      
San Diego

                                                                                   
           
Bahamas

     
Miami beach


 
Disney World, Sea World i Orlando


Massa bilder att titta på nu... det här var baaaara favoriterna... hade jag lagt in kort från alla ställen o allt vi gjorde så hade det tagit en evighet att kolla igenom... stackare.
En roundtrip i USA är värt alla pengar o all tid i världen... på "en" resa fick vi se sååå mycket av de sakerna vi drömt om och våra hjärnor förstod nästan inte att vi sett allt förrän vi kommit hem. Det var helt underbart. Skulle vilja återvända till många av dessa ställen just för att det var så underbart. Jag säger bara... Key West! Miami!! paradis på jorden!!
Suuuugen på att reeeeeeesa jag!!! men men.. får vänta iaf 5 år innan nästa resa haha. 
Men vi hade absolut the time of our lives!!!!!

när två världar möts

HEEEEJ!

Nu är det snart påsk!!! o Hanna kommer hiiiiit! jippiiiii!! det ska bli så jäkla kul.. o hon ska stanna här från tors till sön! en riktig långhelg! vi ska fika o fika o fika lite till o så ska vi shoppa lite o festa lite med Liza! ska bli kul o se hur dom två passar ihop. För dom är så ooootroligt lika på vissa områden. Antingen så matchar dom som handen i handsken eller så skär det sig för att dom är föör lika lixom. Hoppas dom går bra ihop. Hanna skulle ta med sig den lilla jägern oxå så den kanske hjälper till på traven om dom inte skulle funka så bra ihop.

Det är så konstigt det där... när två världar möts. Jag har ju mitt liv o min historia hemifrån där alla vet vem jag är o vet  min historia. Här så vet ju ingen om mer än vad jag själv berättar o så har man ju byggt upp ett liv här som ingen där hemma vet så mycke om, dom vet ju oxå bara det jag berättar. Så när dessa världar möts så blir det ganska konstigt. I det här fallet ska det bli jättekul.. för jag vill verkligen att dom här kompisarna ska lära känna varandra eftersom dom båda kommer att finnas i mitt liv i framtiden.(hoppas och vill jag iaf) Jag tror att vi skulle kunna ha så mycke kul tillsamans allihop. 

Så nu ska jag städa o fixa innan Hanna kommer så hon slipper få ligga på madrassen på golvet bland allt damm haha. Längtar efter min kompis!! ska bli så kul!! längtar längtar!

image2
jag och Hanna förra midsommar

image1
Party all night long


redo för sommarlov

Nu är jag redo för sommarlov. NU tack. Även om jag ska jobba hela sommaren så är det annorlunda. Man blir trött på ett annat sätt när man jobbar o man behöver inte ta med sig jobbet hem sen när man är klar för dagen. Jag är helt slut. Vad brukar hända när man är så trött så att man inte orkar med sig själv ens? jo man får problem av ngt slag. Vill ju bara se på film lite.. o så krånglar det så att jag inte kan se på film. Sa jag att jag är trött eller!!!! o så är min datasupport daniel upptagen med sitt jobb så jag får så snällt vänta.. o ligga o titta upp i taket istället. För jag har faktiskt försökt o fixa det själv med det funkar inte. O jag orkar inte börja på något nytt projekt just nu.. så jag ska bara stirra up i taket tills jag kan få se den jäkla filmen. Sa jag att jag e trött eller?!! Men somnar man när man är sådär trött att allt man vill göra är att vila? nej..

jaja slut på gnäll... tenta nr två denna vecka är över iaf...o det är ju bra

RSS 2.0