projekt "kakla på Bäckviken"

Nu har jag varit hemma en vecka ungefär. Jag hade ju tänkt att få en lite lugn start på sommaren med kakling på Bäckeviken o bara softa. Men.. inte hehe. Kaklingen tog mycke längre tid än jag räknat med(dumt av mig att tro att jag skulle kunna kakla i ett Gammalt hus på några dagar) och jag kände att jag inte fick någon ro över huvud taget. Allt kom så nääära inpå mig kände jag. Jag vet inte om det beror på att jag ju faktiskt har distans till allt här hemma när jag bor i sthlm o nu när jag kom hem kom allt så nära. Knäppt jag vet. Jag hade på ngt sätt glömt alla förväntningar o känslan av att inte räcka till, o den känslan  slog mig i magen första veckan. Innan jag hade träffat alla. Det känns ibland som att alla blir så besvikna på mig när jag inte kan träffa dom när dom vill eller har tid. Jag ser det i deras uttryck även om dom aldrig skulle säga det högt. Kanske är det egocentriskt av mig att tro att alla vill träffa mig så mycke, men jag utgår bara från det folk säger, o uttrycken när jag inte kan. Jag vill verkligen träffa alla hela tiden o det är kanske mitt problem oxå, jag lovar för mycke o sen orkar jag inte i slutändan. Men nu har jag fått ordning på det iaf hehe. En dag var lite tung, o då bestämde jag mig för att stänga av mobilen o bara se på tv o äta stjärnor. När jag satte på mobilen igen efter några timmar så hade jag fyra missade samtal, två inpratade meddelanden o två sms. Helt sanslöst! jag älskar verkligen mina vänner för att dom hör av sig till mig! men just då kände jag mig lite strypt måste jag erkänna haha.

Jaja nog med gnälling! det är helt underbart att vara här nu o jag har haft några underbara dagar i solen o har faktiskt badat flera gånger i havet.. det var varmt!!!! o jag har börjat jobba o kommit in i det nu, jag vet när jag ska jobba o när jag ska vara ledig vilket är skönt. Jag har börjat planera ordentligt inför midsommarfesten o ska handla allt imorgon. Det ska bli riktigt kul att så många av mina klasskompisar kommer ner.. o ska blandas med mina kompisar här hemma. får se hur det blir hahaha.

Det är helt otroligt oxå hur ren luften är här. Man märker verkligen skillnad från sthlm. Alla är så trevliga o sköna här. Det är kul när man kommer in i affärer o personalen säger "nämen har duu kommit hem?, det är bara i små städer det händer o det är därför jag tycker om Strömstad. Det har blivit så fint här oxå nu med ombyggnationer o så. Guuu va kul det ska bli på onsdag förresten. Då kommer L o C hiit!! jipppiiii.. lite nervös är jag allt, för jag vet ju inte riktigt vad dom kommer att tycka o jag vill att dom ska känna att det var värt att åka hit:D men men det löser sig nog, det ska bli kul iaf hehe.

    
Projekt "kakla på Bäckviken"                                        Morfar klipper
                                                                                           gräset!cooling

 
Spontan lyckad utgång!

Sommarlov!!!!!!!!!

    
Sista dagen som ettor på SKHS!! det firades med tårta som C o J hade gjort!! tack tack för ett kanonbra initiativ!

Ha! nu har vi nått den dagen som vi sett framför oss o längtat efter så länge! inte illa.. nu har vi SOMMARLOV!!! har inte riktigt landat än o förstått att jag faktiskt kommer att vara ledig, el ja jag ska ju jobba, men man slipper all press ett tag iaf.. åååååååååååååååååååååååå va jag ser fram emot den här sommaren o den har verkligen startat dunderbra. Hoppas det blir fler såna här varma dagar i sommar. Jag har nu städat hela lgh, t.o.m under diskhon o i micron, och jag har packat ner nästan allt jag äger(undrar om sju par skor räcker, har jag packat allt jag kommer att behöva verkligen). Allt är färdigt inför hemfärden imorn. Känns väldigt konstigt. Kuuul! o konstigt. Det känns konstigt för att jag inte kan identifiera känslan, jag e inte ledsen, nedstämd el lyrisk, bara en konstig känsla hehe.

Avslutningsfesten blev verkligen jättelyckad. Det var kul att så många kom, kul att se alla så uppklädda o fina o kul att Vara uppklädd. Maten var god(även om jag inte orkade äta så mycket pga värmen), vi fick amerikansk buffé och kladdkaka med grädde till efterrätt. Allt i baren var naturligtvis asbilligt oxå. Innan festen samlades brudarna o A hemma hos L o gjorde iordning oss. L fixade mitt hår o jag fixade hennes o C´s lösögonfransar. Sen åkte vi till avslutningsfesten(kåren hade abbonerat Cilla´s kök, en restaurang) och röjde. Vi hade askul.

                
                                                                            När det var dags att dra hem var d ljust
                                                                            men frillan var fortfarande ok, bra spray!
                                                                            Rösten däremot var lät inte samma på
                                                                            hemvägen som på ditvägen, konstigt?


Men.. jag fick ngt bevisat för mig under kvällen oxå. Jag har länge gått o trott att jag varit helt döö inombords, helt kall lixom, när det gäller o känna intresse för ngn. Jag har trott att det nog är en slags skyddsmekanism av ngt slag som ska "rädda" mig från att bli ledsen eller ngt. Jag har lixom gått o letat efter ngn som jag skulle vilja bli intresserad av o folk i min närhet har försööökt att hitta killar åt mig som jag skulle kunna börja träffa. Men det har bara kännts "NEPP" inombords, ingen av dom killarna har kännts intressanta nog om man kan uttrycka sig så utan att låta präktig. Det har inte funnits ngn som varit intressant på det där lilla speciella sättet. Det har inte funnits ngn som har det där lilla extra som jag tydligen behöver för att få upp ett intresse. Jag trodde att denna killras var utrotad och att det inte skulle finnas ngn överlevande kvar på denna gjord, som kunde väcka mig till liv inombords igen. Men under kvällen fick jag det bevisat för mig var att denna killras faktist inte är utrotad. Det finns några överlevare kvar. För finns det EN finns det alltid fler. Jag är inte intresserad av att ta första bästa kille som visar intresse o sen gå hem med honom, jag vill ha mer än så. Jag vill träffa ngn som man kan prata med i flera timmar o som faktiskt är intresserad av vad man säger tillbax, ngn som inte är så uppenbar utan lämnar lite åt fantasin när det gäller sig själv, ngn som känner till alla dom där små detaljera som är så underbara, tex att lägga handen på ryggen på tjejen om man ska förflytta sig, pussa tjejen på kinden när man hälsar, ögonkontakt, frågar följdfrågor på ngt man berättat, kan TA i tjejen med säkra händer o inte nervöst klappa på axeln el ngt liknande. Jag vet, det här låter som att jag har massssa krav, men detta är inte menat som krav utan som saker som gör personen mer intressant, o det finns uppenbarligen personer som gör allt detta helt utan att tänka på att dom gör det. Nu vet jag iaf att dom finns där ute o jag behööver inte träffa ngn som jag inte känner "sådär" för, bara för att jag tror att den jag egentligen vill ha inte finns. Jag kan Lätt vänta tills jag möter en sån igen. Det finns överlevare :D

en vecka kvar till sommaren startar

Nu är vi inne på den officiellt sista veckan på första skolåret på SKHS. Woooow, respeeekt haha. Det är fyra ynka dagar kvar till terminen är över. Jikes!! Folket i min klass har jag ju träffat nästan varje dag i ett års tid nu och det verkar som att alla lixom har vant sig vid att vara varandras vardag, vi följer varandras humörsvängningar och delar skratt och gråt. Vi har hittat våra "roller" i vår lilla klass och det har funkat bra. Nu kommer det att dröja tre månader tills jag ser en del av dom och det känns lite konstigt måste jag erkänna.  Lite vankelmodigt. Har ju gått o räknat ner dagarna till sommaren hur länge som helst, men nu när all press har lagt sig så känns det faktiskt lite konstigt att åka hem. Min vardag och mina rutiner som jag har lyckats införskaffa bryts återigen upp och man ska anpassa sig pånytt. Det är ju sjäälvklart askul att åka hem..inget snack om den saken.. jag längtar! men det jag menar är att livet ruckas pånytt.. o det är det som känns lite konstigt. Men det ska bli skönt att få göra ngt annat än att trycka in info i hjärnan. Att jobba på Kaffekompaniet kan vara ganska slitsamt på sommaren och jag har sagt att jag vill jobba mycket, så det kan bli en tuff sommar. Men det är skillnad på att jobba o plugga. Båda sakerna kan vara riktigt knäckande jobbiga, men när man pluggar så är det en helt annan press som ligger över en o som kan bryta ner en inifrån om det ter sig riktigt illa. Det är oxå två helt olika sätt att använda hjärnan på. Men det ska bli underbart att kunna göra massa roliga saker efter jobbet o kunna njuta av allt sommaren för med sig. Längtar!!

Mina vänner härifrån kommer jag ju att träffa lite i sommar iaf, för till midsommar kommer dom till strömstaaaad:) festen som går av stapeln då verkar bara växa o växa o jag vet inte riktigt hur jag ska ro ihop detta haha.. men det löser sig nog. Finns det hjärterum så finns det stjärterum eller vad är det man säger.
Nu ska jag gå o tenta. Hörs

Mr Bo

image55
Kom på att jag faktiskt hade en bild på Bo, C's perserbebis. Mr Bo himself.

RSS 2.0